Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Με αιτία την αγάπη & τη φιλία....

Καλημέρα!
Η παρακάτω ιστορία με συγκίνησε και με χαροποίησε ταυτόχρονα.
Είναι μια ανθρώπινη κίνηση, με αφορμή τον καρκίνο και αιτία την αγάπη & τη φιλία.
Πολλοί ήδη μπορεί να την έχετε συναντήσει στο διαδίκτυο, θεώρησα όμως ότι της άξιζε μια ακόμα αναδημοσίευση, γιατί υπάρχουν άπειρα πολλοί τρόποι να δείξεις την αγάπη σου και την συμπαράσταση σου, πέρα από τα λόγια!
Σας φιλώ όλους και να έχετε μια υπέροχη, τρυφερή μέρα!

Το video και το κείμενο παρακάτω αποτελούν  αναδημοσίευση από  το http://www.newsit.gr

Κάθε άνθρωπος θα περιέγραφε με διαφορετικό τρόπο την έννοια της φιλίας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες πράξεις που... σβήνουν όλους τους ορισμούς και κάνουν τα λόγια να είναι... περιττά. Διότι απλούστατα αποτελούν τον... ύμνο στη φιλία. 

Όπως η πρωτοβουλία που πήραν οι φίλες και οι συγγενείς της Gerdi McKenna πριν από έναν μήνα.

Έστειλαν ένα e-mail σε έναν επαγγελματία φωτογράφο και του ζήτησαν να απαθανατίσει μια πολύ ξεχωριστή στιγμή. Η φίλη τους διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, εγχειρίστηκε και ξεκίνησε θεραπείες με αποτέλεσμα να χάσει τα μαλλιά της.

Εκείνες θέλοντας να την στηρίξουν με κάθε τρόπο αποφάσισαν να δώσουν ραντεβού σε ένα κομμωτήριο της πόλης τους και να ξυρίσουν όλες τα μαλλιά τους για να μην νιώθει η Gerdi άσχημα για την κατάστασή της.

Η διαδικασία ήταν ένα μεγάλο πάρτι με σαμπάνιες, και η έκπληκτη φίλη τους μπήκε και αντίκρυσε όλες τις γυναίκες της ζωής της με ξυρισμένο το κεφάλι…Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

..αντί καλημέρας!

Λίγο αργά για καλημέρα....μπορούμε όμως ακόμα να πούμε, καλή βδομάδα!
Να είσαστε υγιείς και να περάσετε όμορφα όλην την εβδομάδα, κι ας κάνει ο καιρός τα δικά του!Φιλιά σε όλη την γειτονιά &..ζήστε τη στιγμή!

                                            ΖΗΣΕ - ΑΓΑΠΑ - ΓΕΛΑ  

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Χρόνια Πολλά!!!!!

                                              ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Σε όλους τους αγαπημένους φίλους της γειτονιάς μας, 
τις καλύτερες ευχές μου,
για μια πιο φωτεινή ζωή, με υγεία , ελπίδα & χαρά!


Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Μείνε δυνατός....

Χάθηκα!Ναι, πάλι χάθηκα, σε καταστάσεις που σε ξεπερνούν...
..κι όμως, η ζωή σε καλεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου..γιατί η ζωή συνεχίζεται κι εσύ επιβάλλεται να σηκωθείς όρθιος και να μείνεις δυνατός,  γι΄αυτούς  που αγαπάς και σε χρειάζονται, για να συνεχίσουν ....
..και μια ιστορία...

ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ.
Όταν ο Θεός ολοκλήρωσε τη δημιουργία του ήταν τόσο ικανοποιημένος από αυτά που είχε φτιάξει, ώστε θέλησε να κάνει ένα τελευταίο δώρο στα πλάσματά του, το δώρο του θανάτου, για να μπορούν κάποιες στιγμές να αναπαύονται και να  βρίσκονται κοντά του.
Στην αρχή λοιπόν, έδωσε το θάνατο στα βουνά. Όταν όμως πέθανε το πρώτο βουνό, τα υπόλοιπα άρχισαν να θρηνούν τόσο δυνατά, που τίποτα δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο πάνω στη γη.
Πήρε τότε το δώρο του θανάτου από τα βουνά και το έδωσε στα ποτάμια.
Όταν όμως πέθανε το πρώτο ποτάμι, ο θρήνος των υπολοίπων ήταν τόσο μεγάλος, που τη βουή τους δεν μπορούσε να την αντέξει κανένα πλάσμα.
Πήρε ξανά ο Θεός το δώρο του θανάτου από τα ποτάμια και τα έδωσε στις θάλασσες και στις λίμνες.
Όταν πέθανε η πρώτη λίμνη όμως, οι υπόλοιπες στέρεψαν και οι θάλασσες φούσκωσαν και ξεχείλισαν.
Στη συνέχεια, έδωσε το δώρο του στα σύννεφα, αλλά και πάλι, όταν πέθανε το πρώτο σύννεφο, η βροχή από το κλάμα των άλλων σύννεφων ήταν τόση πολλή, που κόντεψε να πλημμυρίσει όλη τη γη.
Αφού δοκίμασε με όλα τα δημιουργήματά του, στο τέλος, έφτασε και στον άνθρωπο.
‘Όταν πέθανε ο πρώτος άνθρωπος, ο Θεός διαπίστωσε ότι οι άλλοι άνθρωποι θρηνούσαν αλλά άντεχαν.. συνέχιζαν τη ζωή τους και μετά από καιρό, μπορούσαν και πάλι να χαμογελούν.
Ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, χάρισε για πάντα το δώρο του θανάτου στον άνθρωπο, μιας και ήταν εκείνος που το άξιζε πραγματικά.
Και από τότε, ο άνθρωπος κέρδισε τη δυνατότητα, να μπορεί να ξεκουράζεται κατά καιρούς στο μακρύ ταξίδι της εξέλιξής του.

 


Αφιερωμένο στον καλύτερο φίλο - αδελφό, που έφυγε τόσο ξαφνικά....